Melodierne bag

Midlands er lyden I mangler! Med rødderne plantet i Odense er intentionen at lade grenene favne vidt for det 6-mand store rock’n’roll cirkus: “Midlands”. Bandets inspiration kommer musikalsk fra bankende rock, pop og funk, men grundet inspirationens ukontrollerbare væsen, kan den ligeså komme fra et tomt køleskab som fra Abbey Road.

Siden dannelsen i 2012 har bandet omkring 2 dusin færdige sange på samvittigheden, og har i sommeren 2013, i samarbejde med Gateway Music, udgivet debut-EP’en The Band’s Been Talking. De har optrådt på flere store scener sammen med kendte kunstnere som bl. a. Tue West, Pretty Maids, Kashmir og The Sandmen. I samarbejde med TV2 blev deres nummer “Badabbabbada” brugt som titelmelodi til en landsdækkende kampagne på nationalt. Et nummer der også er released en musikvideo til i sommeren/efteråret 2013 og som senere hittede på de sociale medier.

Bandet hylder musikken, drømmen og livet – og reflekterer sig ligeså meget i musikken som de fortaber sig i den. Midlands er et originalt band med originale sange der ætser sig ind i alle menneskers musikbevidstehed og budskabet er: Det ikke længere er nogen synd at spille catchy musik og skrive sange der er umulige ikke at synge med på. Derfor vil Midlands aldrig være bange for, at kalde det de laver for god pop-musik.

Christian Lohmann
Forsanger
Martin "Kapellen" Sort
Bass
Michael "Showtime" Nielsen
Trommer
Michael "Wulf" Wænnerstrøm
Guitar
Stranger // Midlands - I will meet you someday
  1. Stranger // Midlands - I will meet you someday
  2. Hope 13½ // Midlands - I will meet you someday
  3. I Love This City // Midlands - I will meet you someday
  4. I’m Gonna Leave // Midlands - I will meet you someday
  5. The Rules // Midlands - I will meet you someday
  6. Bridges // Midlands - I will meet you someday